Din 2019

Conventus Mirabilis

Asociație non-guvernamentală fondată în anul 2019

Conventus Mirabilis este o asociație non-guvernamentală, non-profit, independentă și cu beneficiu public, care promovează îmbunătățirea calității actului medical în domeniul oncologiei pediatrice din România.

Asociația Conventus Mirabilis a luat naștere din dorința de a aduce zâmbete și speranță la viață copiilor diagnosticați de cancer. Povestea asociației este scrisă de oamenii darnici, din toate colțurile lumii care au fost aduși împreună de lupta pentru o șansă la viață a lui Călin Mihai, care la 10 luni și jumătate, a fost diagnosticat cu cancer de gradul 4, vezi detalii.

C M – de la Călin Mihai la Conventus Mirabilis (latină pentru ”Adunare Minunată”)

Mulți oameni minunați s-au adunat în jurul lui Călin Mihai pentru a-i susține tratamentul, dar… cancerul a fost prea puternic. Din dorința de a nu risipi gândurile bune ce l-au însoțit pe Călin Mihai, am căutat un alt folos fondurilor strânse pentru tratament și astfel s-a născut proiectul nostru de implicare socială, prin care încercăm să aducem dotarea Secțiilor Oncologice pentru copiii la un nivel înalt și totodată să aducem zâmbete și speranță pe chipul încercat de boală al micilor Super Eroi.

Folosindu-ne de experiența acumulată pe timpul tratamentului lui Călin Mihai la Spitalul Gustave Roussy din Franța, ne propunem să abordăm în prezent două direcții definitorii: achiziționarea de aparatură medicală performantă și desfășurarea unor evenimente recreative și de suport emoțional pentru pacienți și părinții acestora.

 

Chihaia
Dragoș

Tel: +4 0746 46 86 12

Chihaia Alexandra

Tel: +4 0741 56 81 36

Popescu Mădălina

Tel: +4 0724 58 44 46

Costan
Ivona

Tel: +43 68864903362

Mănăstireanu Elena

Tel: +4 074016 92 66

Donează
lunar

Poți contribui cu un ajutor lunar pentru a susține proiectele și activitatea Asociației Conventus Mirabilis

Redirecționează
3.5%

Dacă ești persoană fizică plătitoare de impozit pe venit poți redirecționa 3,5% din impozitul pe venit aferent anului 2019, până la data de 25 mai 2020

Fii
voluntar

Vrei să ne ajuți în dezvoltarea proiectelor, în desfășurarea activităților noastre sau ai o idee despre cum am putea să ne atingem obiectivele? Contactează-ne