Cauze bune

Vrei să faci o donație sau
vrei să te implici ca voluntar?

Persoane fizice

Ne poți ajuta să ameliorăm asistența medicală de care beneficiază pacienții pediatrici diagnosticați cu cancer printr-o donație lunară sau unică folosind cardul tău bancar.


Redirecționează 3.5% din impozitul pe venit pentru sprijinirea proiectelor Asociației Conventus Mirabilis.

Descarcă FORMULARUL 230

dacă ai avut venituri din salarii/ pensii, din activități independente/ agricole, drepturi de proprietate intelectuală și cedarea folosinței bunurilor, dacă pentru acestea din urmă nu ai obligația să depui Declarația Unică.

Descarcă DECLARAȚIA UNICĂ

dacă în 2019 ai avut venituri din activități independente/ agricole, drepturi de proprietate intelectuală și cedarea folosinței bunurilor și ai obligația depunerii Declarației Unice.

COMPLETEAZĂ

formularul de mână, cu majuscule. Nu este necesară specificarea sumei (instituția fiscală o va calcula și o va vira conform legii) și nici atașarea Fișei Fiscale. Datele Conventus Mirabilis sunt precompletate.

TRIMITE

formularul completat, până la data de 25 mai 2020 (data poștei) la Administrația Financiară de care aparții. Ai la dispoziție următoarele modalități de trimitere:

  • prin poștă, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire;
  • îl depui direct la registratura administrației financiare de care aparții (aici ai lista administrațiilor);
  • folosești serviciul online ANAF, Spațiul Privat Virtual, disponibil aici.

Prin ordin de plată online sau la ghișeul băncii poți face o donație prin transfer bancar într-unul din conturile Asociației Conventus Mirabilis deschise la Banca Transilvania, în Lei sau EUR

Pentru donarea unei sume în lei faceți transferul în contul RO61 BTRL RONC RT05 2105 2101.

Pentru donarea unei sume în euro faceți transferul în contul RO11 BTRL EURC RT05 2105 2101.

Vrei să ne ajuți în dezvoltarea proiectelor, în desfășurarea activităților noastre sau ai o idee despre cum am putea să ne atingem obiectivele? Contactează-ne

Persoane juridice

Asociația Conventus Mirabilis este înscrisă la ANAF în Registrul entităților/ unităților de cult pentru care se acordă deduceri fiscale astfel încât compania ta poate redirecționa 20% din impozitul pe profit pentru a sprijini activitatea asociației. Vom încheia un contract de sponsorizare, iar lumea va ști că suntem ”Împreună pentru o șansă la viață

 

Vrei să ne ajuți în dezvoltarea unui proiect anume. Contactează-ne!

Împreună putem oferi o șansă la viață!Redirectionează

Un mecanism simplu și la îndemână este  Campania de redirecționare a 3,5% din impozitul pe venitul impozabil. 
Informarea angajaților și partenerilor dumneavoastră în privința redirecționării către Conventus Mirabilis ne aduc cu un pas mai aproape în îndeplinirea proiectelor noastre.


Redirectionează

Împreună putem organiza diverse evenimente puse sub semnul responsabilității prin care să ajutăm la strângerea de fonduri atât de necesare în vederea luptei cu cancerul la copii.Redirectionează