Nimic nu este mai frumos pe această lume decât zâmbetul sincer al unui copil.

Atelierul de Zâmbete reunește evenimente recreative organizate pentru copiii internați în cadrul Secției de Hemato-Oncologie a Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii ”Sf. Maria” din Iași. În fiecare lună, preț de câteva ore, încercăm să creăm o lume de poveste, plină de magie și personaje de basm, colorată și veselă, plină de zâmbete și speranță, în care copiii să evadeze și să uite pentru o clipă de monotonia albului din saloane și de lumea gri a suferinței, deznădejdii și durerii.

În timpului Atelierului de Zâmbete lăsăm mânuțele dibace ale copiilor Super Eroi să coloreze, să picteze, să creeze și să aducă la viață lumea imaginației lor cu ajutorul voluntarilor noștri inimoși.

În colaborare cu sponsorii  noștri reușim să le oferim micilor Super Eroi și părinților acestora momente de neuitat, mese delicioase, prăjituri cu suflet și diverse cadouri care să le însenineze zilele și să le amintească că nu sunt singuri în această luptă cu o boală nemiloasă.

(Activitățile Atelierului de Zâmbete sunt momentan suspendate datorită precauțiilor legate de răspândirea virusului SARS-CoV2).

Împreună pentru șansă la viață!