În această perioadă de grea încercare pentru sistemul medical românesc, nu am putut sta indiferenți și am încercat să venim în sprijinul personalului medical din cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii ”Sf. Maria” din Iași.

Cu ajutorul sponsorilor noștri am înființat un punct de igienizare la intrarea pe Secția de Hemato-Oncologie Pediatrică prin trasarea și marcarea zonei, montarea unui aparat automat de laminare a încălțămintei și a unui dispenser profesional automat de gel dezinfectant.

De asemenea, același tip de dispenser precum și rezerve de gel dezinfectant s-au montat și donat și in cele 13 saloane ale secției, cu mult înaintea izbucnirii pandemiei de Covid- 19.

În tot acest timp ne-am concentrat eforturile pentru a  suplini lipsa de echipamente de protecție atât de necesare personalului medical dar și pentru a sprijini micii producători locali. Astfel, am găsit producătorul potrivit care să execute combinezoane de unică folosință după specificațiile cadrelor medicale. Din fondurile Asociației s-au achiziționat un număr de 100 seturi constând în combinezon, bonetă și acoperitori cizmă, seturi  dăruite cu drag și recunoștință celor de la Spitalul „Sf. Maria” din Iași.

Împreună pentru o șansă la viață!